Wat is Green Coffee?

Wat is Green Coffee?Onze koffie is samengesteld met 100% natuurlijke producten waaronder de groene ongeroosterde Arabica koffiebonen, gecombineerd met traditionele en gezonde toevoegingen uit de natuur die een langer leven promoten en je gewoon een goed gevoel geven. Dit alles is nu mogelijk door slecht 1 kopje van deze aromatische koffie per dag te drinken.

Ingrediënten Green Coffee 800:
70 mg calcium
250 mg chroom (als chroom Picolinate)
700 mg Proprietary Herbal Blend:
Groene thee blad gestandaardiseerd extract (180 mg anti-oxidant polyfenolen, 90 mg epigallocatechin gallate (EGCG), 50 mg natuurlijke cafeïne, Aziatische Panax

Gebruiksaanwijzing 

- ’s Ochtend op de nuchtere maag 1 kopje Leptin Green Coffee. 
- Bereiding: 1 zakje Leptin Green Coffee in een koffiekopje doen. Giet er koken water over tot het kopje 
1/4 gevuld is en laat dit afkoelen tot het drinkbaar is. 
- 1 glas water drinken 
- Ontbijten 
- Drink gedurende de dag voldoende water (1.5 tot 2 liter) 
- Probeer u zoals gewoonlijk 3 keer per dag te eten. U zult wellicht minder honger hebben. Sla geen maaltijd 
over, maar nuttig kleinere porties. 
- Extra lichaamsbeweging in de vorm van cardio training of fitness zorgt voor extra definitie van het lichaam. (strakker lichaam, spieren beter zichtbaar). 

Hoe gebruikt u Green Coffee 
Start 's morgens met een kopje Green Coffee op nuchtere maag. Het zakje met de Green Coffee oplossen met 100 ml heet water. Het is toegestaan om zoetstof aan de Green Coffee 800 toe te voegen (geen suiker). Een glas water na inname opdrinken. Na 30 minuten kunt u ontbijten. De Green Coffee begint na inname te werken en u merkt meteen dat uw eetlust verminderd wordt. Doordat uw honger gevoel vermindert, zult u minder eten en wanneer u minder eet, zal uw calorie inname enorm worden verminderd. Het is wel van groot belang dat u voldoende water drinkt minimaal 1.5 tot 2 LiterHet is tevens belangrijk dat u 3 maal daags blijft eten, ook al zijn de porties kleiner.


Ginseng Groene koffie bevat de anti-oxidanten die nodig zijn om de vetverbranding te verhogen. Chroom en vanadium verhogen het verbranden van koolhydraten en stimuleert de stofwisseling. Panax Ginseng helpt om uw energie-niveau tijdens uw dieet op peil te houden. Een ander ingrediënt, heartleaf helpt bij het bedwingen van de eetlust.
Green Tea Leaf extract is een belangrijke anti-oxidant welke je mentale bewustzijn verrijkt, je eetlust vermindert en je cholesterol wordt verlaagd.
EGCG-Epigallocatechin gallate is het meest krachtige natuurlijke antioxidant rijk aan vitamine C en vitamine E.

Wat is Green Coffee 800?Wat is Green Coffee leptin 800?
Het gaat hier om een middel om u te helpen met afvallen. Green Coffee helpt uw eetlust te verminderen en uw lichaam te stimuleren vet en caloriën te verbranden. Green Coffee 800 wordt gebruikt in combinatie met een gezond dieetplan. Hoewel Green Coffee nog niet heel bekend is in Nederland blijkt dat het een steeds populairdere methode is om gezond en verantwoord af te vallen. Zorg wel dat u het product gebruikt als hulpmiddel voor het afvallen en daarbij een “normaal” eet en drink patroon aanhoudt.

Door de speciale formule zult U meer energie hebben. U zult zich veel energieker en gezonder voelen. De werking ervan is heel duidelijk en gemakkelijk. De anti-oxidanten die in de formule verwerkt zijn zullen bijdragen aan uw mentale en lichamelijk welzijn tijdens uw gewichtsverlies. U kunt gedurende de dag veel dorst hebben en eventueel een droge mond en droge keel kunnen ervaren. Zorg daarom dat u voldoende water drinkt en desnoods wat water met u meedraagt.

Belangrijk:
Niet geschikt voor personen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes; zwangere of borstvoedende vrouwen; bij enige gevoeligheid voor een van de ingredienten; die andere medicatie gebruiken.

';